GRČKA

Dobrodošli u Grčku zemlju na raskršću kultura, boja i civilizacija. Doživite veličanstvenu istoriju i toplotu najjužnijeg dela Evrope.
U Grčkoj možete letovati na ostrvima ili na kopnu, uživati u ostacima neprevaziđene kulture i istorije, sedeti pored predivnih plaža, piti njihovo staro vino, jesti morske specijalitete, igrati sirtaki i jednostavno uživati u životu…
Ovde ste uvek dobrodosli!

TURSKA

Turska je zemlja gde ćete naći uvek ljubazne, gostoljubive i nasmejane ljude. Ovo je zemlja kontrasta i raskošne lepote, na čijim se prostorima prepliću staro i novo, tradicionalno i moderno… Zemlja bogate tradicije i istorije, idealna za odmor, šoping i zabavu za sve generacije. Zapljuskuju je četiri mora: Crno, Mramorno, Egejsko i Sredozemno…

CRNA GORA

More, jezera, kanjoni, planine omogucavaju da svako pronadje najbolji nacin da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik moze sebi priustiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaza Budvanske rivijere, rucak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i veceru uz ognjiste na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turisticku destinaciju koja ima dosta toga da pruzi.

ŠPANIJA

Za izbor ovogodišnjeg letovanja preporučujemo vam novu destinaciju u našoj ponudi – Španija letovanje 2018. Ukoliko pomešate duge peščanje plaže, mirise egzotike i nezaboravan noćni provod, onda je Španija leto 2018 pravi izbor za vas. Nadaleko poznat imidž Španije – flamenko ples, korida i borba sa bikovima kao i „tapas“ barovi čine samo delić beskrajnog mozaika Španije i onog što ona ima da ponudi.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail