SLOVENIJA

Slovenija je leti raskošni zeleni svet šuma, recnih dolina i pašnjaka koji se sa istočnih obronaka Alpa spušta ka Panonskoj niziji i obalama severnog Jadrana.Samo nekoliko desetina kilometara deli večni sneg alpskih vrhova od bujne mediteranske vegetacije slovenackog primorja. Na tom malom prostoru, povezani odličnim putevima, smešteni su renomirani, besprekorno uređeni primorski, banjskii planinski centri.

MAĐARSKA

Ovo je zemlja – koja se može hvaliti jednim od najlepših gradova: to je Budimpešta, „dragulj Dunava“ – gde se jedni pored drugih mogu naći iskopine iz rimskih vremena stara 2000 godina i turski spomenici stari 400 godina – gde se nalazi najveće jezero Srednje Evrope – Balaton, koje pruža prirodni raj za svoje posetioce – gde iz dubine potiče više stotina izvora sa lekovitom vodom…

SRBIJA

U Srbiji se tokom cele godine organizuju mnogi kulturni, zabavni, tradicionalni i sportski događaji, pokazujući kreativnu snagu i duhovno zdravlje ove zemlje u kojoj svakodnevno borave raznolike grupe turista – od mladih bekpekera do učesnika kongresa i sajmova.
Pronađite destinaciju u Srbiji idealnu za uživanje u dvoje. Vikendi za dvoje, romantični vikendi za dvoje i ostale ponude domaćih SPA hotela u Srbiji.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail